Geplaats op: zondag 14 november, 2021

Uitnodiging Wereldlichtjesdag Katwijk 2022

Op Wereldlichtjesdag worden er overal ter wereld kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. Zo gaat in 24 uur een golf van licht over de hele wereld.

Team Wereldlichtjesdag Katwijk organiseert dit voor de vierde keer in Katwijk op zaterdag 10 december 2022. Het start om 19.00 uur (in de aula van begraafplaats Katwijk). Voor degenen die er niet bij kunnen zijn, is er een livestream: https://youtu.be/JAtjwLLJZk4

Namen van kinderen kunnen tot en met dinsdag 6 december nog aangemeld worden via deze link:  www.wereldlichtjesdagkatwijk.nl/aanmelden

Tevens is er, net als vorig jaar, de mogelijkheid een foto van je kind aan te leveren (maximaal 13×18 cm). Ook zijn er voor de kinderen weer vlinders om in te kleuren. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. De vlinders en foto’s worden opgehangen en moeten uiterlijk 6 december zijn ingeleverd op Cronjéstraat 7 in Katwijk.

Wij kijken met jullie uit naar dit moment van gedenken.

Met vriendelijke groet,
team Wereldlichtjesdag Katwijk


Wereldlichtjesdag Katwijk wordt helemaal gedragen door vrijwilligers. Toch zijn er kosten. Bijvoorbeeld voor de kerk, de kaarsen en de cadeautjes voor de kinderen. Daarvoor vragen we je steun.

Maak deze bijzondere bijeenkomst mede mogelijk en biedt ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, verdere familie en vrienden een plaats en een moment om samen stil te staan bij het gemis van een overleden kind. Als je ons wilt ondersteunen, dan kan dat door een bijdrage over te maken naar NL58 KNAB 0259 5907 46 ovv 3e WLD Katwijk.